Евертън – Манчестър Юнайтед Прогноза 21.04.2019

На стадион Гудисън Парк Евертън посреща Манчестър Юнайтед в мач от 35-ти кръг на английската Премиер Лига.

Евертън се радваха на три последователни победи в лигата, но през миналия уикенд дойде загубата от Фулъм с 2:0. Манчестър също не са в особено въодушевление, след като бяха надиграни от Барселона в средата на седмицата. Освен това отборът на Оле Гунар Солскяер е загубил последните си 4 гостувания във всички турнири за първи път от 1999 г. насам. Евертън не са имали успех в последните си 4 домакинства на Манчестър, но сега имат шанс да променят тенденцията, като имаме предвид слабата форма на гостите.

В средата на полето Евертън няма да разчита на наказания за три мача Андре Гомеш и на контузения Мина. Под въпрос е Морган Шнайдерлин. За Манчестър няма да играят контузените Антонио Валенсия и Ерик Байи, както и изтърпяващият наказание Люк Шоу. Но в игра ще се завърнат Алексис Санчес, а и вероятно Неманя Матич.

Мачът изглежда да е от по-голямо значение за Манчестър, които се борят за място в крайната четворка. Но знаем, че всяко по-предно класиране е от значение, така че едва ли Евертън няма да дадат максимума от себе си. Напротив, считаме че домакините ще победят, но за да използваме по-добрия коефициент нашата прогноза за Евертън – Манчестър Юнайтед е гол/гол. Пожелаваме ви приятни емоции!