Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити Прогноза 24.04.2019

Манчестър Сити гостува на градския си съперник Юнайтед в опит да изпревари отново Ливърпул на върха на английската Премиер Лига.

Само 2 точки делят „Гражданите“ от върха и този мач е от огромно значение за тях. Също така е от важно значение и за Юнайтед, които трябва да се реабилитират пред ръководство и фенове за разгромната им загуба с 4:0 от Евертън през уикенда.

Юнайтед вече са загубили 6 от последните си 8 мача във всички турнири. Вярно, също така са не са губили и последните си 14 домакинства в лигата, но днес ще им бъде изключително трудно срещу по-класните гости.

Манчестър Сити са спечелили последните си 10 мача в Премиерната Лига. Успявали са да отбелязват поне 2 гола в последните си 3 срещи с Манчестър Юнайтед.

Извън сметките на Оле Гунар Солскяер ще са контузеният халф Антонио Валенсия и защитникът Ерик Байи, а под съмнение е  Андер Ерера. Манчестър Сити няма да разчита единствено на чилиеца Клаудио Браво.

Според нас победата ще е за гостите, но както вече казахме, Юнайтед ще иска да покаже ново лице и ще се опита максимално да затрудни Сити. Прогнозата ни за Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити е гол/гол, а за любителите на точни прогнози предлагаме 1:2. Пожелаваме ви приятни емоции с дербито на Манчестър!