Тотнъм – Уест Хям Прогноза 27.04.2019

Тотнъм посреща Уест Хям с цел да затвърди позицията си сред първите четири на Премиер Лигата. Уест Хям все още гледа към евентуално постигане на 7-мо място.

Във вторник вечерта Тотнъм накара всичките си фенове да чакат почти до края на мача, но все пак победи Брайтън с гол в 88-та минута, отбелязан от Кристиан Ериксен. Така „Шпорите“ вече са спечелили всичките си 4 домакинства досега на новия си стадион, без да допуснат гол. Този сезон Тотнъм са се срещали 2 пъти с Уест Хям и днес би трябвало да са с добро самочувствие и очакване за трета победа.

Уест Хям в момента са на 12 място във временното класиране. Губили са както на полувремето, така и в краен резултат в последните си 3 гостувания в Лигата. Освен това са допускали и поне по 2 гола в последните си 6 мача в Лигата. Все още теоретично имат шанс за 7-то място, но тази мечта изглежда все по-неосъществима. Разликата с Уотфорд преди тях е 7 точки.

Южнокореецът Хеунг-Мин Сон продължава с великолепните си игри за Тотнъм, в отсъствието на Хари Кейн. Вече е отбелязал 8 попадения от 15 срещи в Премиерната Лига. Не бихме се учудили, а напротив – даже очакваме да се разпише и днес срещу Уест Хям.

И така, днешната ни прогноза за Тотнъм – Уест Хям е чиста победа за домакините. Ако искате да пробвате с точен резултат – предлагаме 3-0. Успех!

[ratings]