Хетафе – Реал Мадрид Прогноза 25.04.2019

Хетафе приема Реал Мадрид в днешното мадридско дерби на Примера Дивисион.

Мачът е от голямо значение за представящия се отлично през този сезон Хетафе. Отборът все още има теоретични шансове дори да измести Реал от третото място. Домакините мечтаят за място сред класиращите се за Шампионската Лига и със сигурност ще направи всичко възможно да вземе победа от именития си съперник. Това няма да е лесно, особено, ако се вярва на статистиката, която показва огромно превъзходство на Реал. „Белият балет“ е побеждавал в 10 от последните мача срещу Хетафе от всички първенства, отбелязвал е поне 2 гола във вратата на Хетафе в последните 10 мача.

Но както вече споменахме, Хетафе се намира в превъзходна форма – спечелил е 6 от последните си 7 домакински мача в Ла Лига. В предния кръг разгроми Севиля с 3:0. В предишното си домакинство пък победи с 1:0 Атлетик Билбао. Защитата на Хетафе се представя много добре и на Реал няма да е лесно да отбележи.

За Хетафе ще липсват Амат Н’Диайе и Антунеш със сигурност заради контузии, както и наказаният Даконам. Под въпрос е  Димитри Фулкие. Зинедин Зидан ще трябва да прави схемата си без контузените Серхио Рамос и Алваро Одриосола.

Нашата прогноза за мача Хетафе – Реал Мадрид е равенство. За любителите на точни резултати предлагаме 2:2. Пожелаваме ви приятни емоции!