Лицензирани букмейкъри

За да се запознаеш с актуалните бонуси и промоции, посети сайтовете на букмейкърите:
Всички букмейкъри предлагат бонуси и промоции на своите клиенти. Текущите оферти, можете да откриете на техните официални страници. Всички услуги на букмейкърите са само за пълнолетни лица! 18+. Залагай отговорно!

Видове бонуси

Букмейкърите предлагат два бонуса – за нови и за текущи клиенти. Различните букмейкъри наричат бонусите по различен начин. Тук може да получиш повече информация за видовете бонуси и как да прецениш кой бонус е най-добър за теб.

Бонусите за нови клиенти

Бонусите за нови клиенти се наричат начални бонуси, бонус за първи депозит или бонус депозит. Те са предназначени само и единствено за нови клиенти и в зависимост от букмейкъра са различни като стойност. Например, бонусите за нови клиенти могат да бъдат:
  • Букмейкър 1 - бонус от 100% до 100 лв.
  • Букмейкър 2 - бонус от 50% до 100 евро.
  • Букмейкър 3 - бонус от 25% до 100 лв.
  Важно: Всеки бонус има и допълнителни условия, като например максимално време за превъртане, методи на депозити, които важат или не за бонуса и други.

Бонуси за текущи клиенти

Всички букмейкъри предлагат и разнообразни бонуси за регистрирани клиенти. Тези бонуси могат да бъдат за презареждане, за първи залог през мобилен телефон, за комбиниран залог и др.